Iranian Society of Microbiology (ISM)
 
  RSS| SiteMap |English۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند
معرفي انجمن علمی ميكروب شناسي ایرانارسالچاپ برگشت

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكروبشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد.


هر3 سال یکبار همزمان با برگزاري كنگره ساليانه ميكروب شناسي انتخابات سراسري هيئت مديره انجمن صورت مي پذيرد. هيئت مديره مسئول سازماندهي كليه فعاليتهاي انجمن مي باشد و تركيب آن شامل رئيس، نايب رئيس، خزانه دار، دبير و بازرس مي باشد. رئيس هيئت مديره توسط اعضاي هيئت مديره و براي يك دوره 3 ساله انتخاب مي گردد. لازم به ذكر است كه جناب آقاي دكتر رضا اميري قراگوزلو اولين رئيس هيئت مديره انجمن بودند.

انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد. مجلات مذكور تحت امتياز رسمي انجمن ميكروب شناسي ايران بوده و جديدترين يافته هاي به دست آمده توسط محقققان و پزشكان در زمينه اپيدميولوژي، مشكلات باليني، تشخيص، درمان و پيشگيري از بيماريهاي عفوني را در برمي گيرند. مجلات به صورت فصلنامه منتشر گشته و به صورت منظم در اختيار مشتركين قرار مي گيرند. همچنين اعضاي انجمن امكان دسترسي مستقيم و آنلاين به وب سايت مجله ميكروب شناسي ايران را دارند.

كنگره ساليانه ميكروب شناسي ايران جهت بحث و بررسي و ارائه آخرين دستاوردهاي محققين ميكروب شناسي در زمينه ميكروب شناسي باليني و صنعتي برگزار مي گردد كه به ويژه در طي ساليان اخير در زمينه ارتقاي سطح سلامت و بهداشت جامعه قدمهاي موثري را برداشته است. اين كنگره همه ساله در فصل بهار و با ميزان استقبال بالايي از سوي دانشجويان، اساتيد و علاقمندان به علم ميكروب شناسي برگزار مي شود.

 

اولين كنگره ميكروب شناسي ايران در   ابان ماه 1371در شهر ساری برگزار شد و تا به امروز یازده كنگره ساليانه از طرف انجمن برگزار گرديده است.

انجمن ميكروب شناسي ايران نقش مهمي را در زمينه ساماندهي و تبادل آخرين اطلاعات علمي در زمينه ميكروب شناسي پزشكي، ميكروب شناسي غذايي، ميكروب شنلسي محيطي، ميكروب شناسي پايه، بيوتكنولوژي و ويروس شناسي ايفا مي كند كه مورد استفاده آزمايشگاه هاي تشخيص پزشكي، مراكز تحقيقاتي، پزشكان و صنايع مختلف مي باشد.


بخشي از اهداف و برنامه هاي انجمن ميكروب شناسي ايران عبارتند از:


1.ساماندهي و بهبود در تشخيص بيماريهاي عفوني، مراقبت از بيماران وآموزش ميكروبيولوژيست ها، پزشكان، محققان و علاقمندان به ميكروب شناسي

2.ارتقا سطح اگاهی در پيشگيري و كنترل بيماريهاي عفوني و غلبه بر مشكلات موجود در زمينه درمان بيماريهاي عفوني

3.ارتقا سطح سلامت در جامعه و افزايش آگاهي عمومي در زمينه بيماريهاي عفوني

4. پشتيباني از طرحهاي تحقيقاتي، ارتقا سطح آموزش و مهارتهاي ميكروب شنلسي

5.افزايش اطلاعات در زمينه بيماريهاي عفوني از طريق پروژه هاي تحقيقاتي و كارگاه هاي آموزشي

6.تبادل تجربيات فني و تخصصي در زمينه بيماريهاي عفوني و ساير شاخه هاي ميكروبيولوژي
 
انجمن ميكروب شناسي ايران مشتاق است كه جهت گسترش تبادل اطلاعات و يافته هاي علمي با ساير انجمنهاي عفوني و ميكروبيولوژي در سراسر ايران و جهان همكاري مستمر و صميمانه اي داشته باشد.

 

 

 

 




انجمن ميكروب شناسی ايران

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكرو بشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد. انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد.    ادامه مطلب>>


برگزاری بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی

احتراماً به استحضار کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان در مراکز آموزشی، پژوهشی و تشخیصی و واحدهای تولیدی و دانش بنیان در سراسر کشور می رساند بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی و رویدادهای جانبی آن از تاريخ ۶ لغايت ۸ شهریورماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می گردد.
لذا از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت می گردد تا جهت شرکت علمی در این همایش مهم که همچون سال های قبل با حضور گسترده اساتید داخلی و بین المللی برگزار می شود، نسبت به ثبت نام علمی و ارسال مقاله اقدام نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص محورهای کنگره و نحوه ارسال مقاله از طریق سایت بزودی از طریق دبیرخانه کنگره اعلام خواهد شد.

اخبار انجمن
معرفی پيشكسوتان انجمن

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. ... ادامه


گالری

گالری فیلم
گالری تصویری
عضویت در خبرنامه
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد و سپس روی دکمه ارسال کلیک نمایید
ایمیل:
تلفن همراه:
تماس باما
آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی - روبروی مرکز قلب - خیابان خیابان شهید دانش ثانی (مجد)- پلاک 15 واحد 2
تلفن: 88632456-021 - 09331446539
پست الکترونیکی : Info@Ism.ir
                       i.s.microbiologyy@gmail.com
دوستان ما
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران
آمار مراجعه به سایت: امروز: 163 | ماه جاری: 95005 | کل مراجعات: 1251324
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن ميكروب شناسي ايران می باشد.