Iranian Society of Microbiology (ISM)
 
  صفحه اصلی | SiteMap |English۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۹ مهر
پیام رئیس انجمنارسالچاپ برگشت

اساتید ارجمند، همکاران گرامی، عزیزان دانشجو و اعضای محترم

با عرض سلام

بسیار خوشوقتیم که دوران پس از کرونا را با دو رویداد مهم به انجام رساندیم. رویداد اول حضور و حمایت اعضا در انتخابات هیئت مدیره انجمن بود که موجب انتخاب اعضای فعال و جدید انجمن بویژه از بین بانوان همکار و شایسته گردید که بخوبی کارائی خود را در این مدت نشان دادند.

دومین رویداد برگزاری بیست و سومین کنگره شکوهمند میکروب شناسی ایران بود که بصورت حضوری برگزار گردید که همچون همایش های قبلی بلحاظ کیفی و کمی در مقایسه با سایر همایش های داخلی قابل توجه بود مضافا بر اینکه تلاش شد تا خاطرات تلخ دوری همکاران از یکدیگر در دوران کرونا را با این همایش مرتفع نموده و زمینه هم اندیشی و چاره جویی برای تسریع پیشرفت ها و رفع مشکلات را فراهم نماید.

علاوه بربرپایی این کنگره جلسه مجمع عمومی فوق العاده انجمن برای رسیدگی دو مسئله مهم تشکیل شد و تصمیمات بسیار مهمی به رای مجمع گذارده و در نهایت توسط وزارت متبوع تایید گردید که از جمله گنجاندن شاخه های مختلف میکروب شناسی بویژه میکروب شناسی کاربردی، بیوتکنولوژی میکروبی و داروئی، پروبیوتیک ها در حوزه فعالیت انجمن بود. حمایت و حضور موثر همکاران با تخصص های مختلف درکنگره بیست و سوم هیئت مدیره را بر آن داشت تا گامهای موثرتری برای مشارکت در فعالیت های انجمن بردارد.

لذا در دوره اخیر برنامه های جدیدی تدارک دیده شده است که در زمان مناسب مسولین ذیربط اطلاع رسانی خواهند نمود. در مقوله انتشارات نیز، مجله میکروب شناسی یا IJM  روند صعودی خود را پیموده و با لطف و عنایت داوران و نویسندگان خوب از کشورمان و نویسندگان خارجی، از بسیاری از مجلات سبقت گرفته است. ادامه این روند مستلزم حمایت نیروهای کیفی و اثر گذار انجمن در این امر می باشد و بزودی شاهد تغییراتی در مجله خواهیم بود. در زمینه ارتباط با صنعت نیز نیاز به مشارکت و حمایت اعضای انجمن  که در بخش های صنعتی مشغول می باشند امری محسوس می باشد. این مسئله زمانی بیشتر احساس می گردد که در تدارک برگزاری بیست و چهارمین کنگره انجمن با همکاری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی می باشیم. این کنگره باید محلی برای حضور پژوهشگران و صاحبان صنایع باشد تا زمینه ساز تعامل بین واحد های تحقیقی و تولید کنندگان گردد. در این خصوص دعوت می شود تا همکاران مستقیما نظرات خود را برای اینجانب ارسال تا مورد رسیدگی و حمایت قرار بگیرد.

 

انجمن میکروب شناسی ایران با داشتن سابقه ای درخشان در سطح کشور و بین الملل که مرهون تلاش پیشکسوتان و بنیانگذاران آن می باشد، همچنان با برخورداری از حمایت اعضای خود در مسیر تعالی و ترقی کشور به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

دکتر محمد مهدی فیض آبادی

رییس انجمن میکروب شناسی ایران

 

 




انجمن ميكروب شناسی ايران

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكرو بشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد. انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد.    ادامه مطلب>>


برگزاری بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی

احتراماً به استحضار کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان در مراکز آموزشی، پژوهشی و تشخیصی و واحدهای تولیدی و دانش بنیان در سراسر کشور می رساند بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی و رویدادهای جانبی آن از تاريخ ۶ لغايت ۸ شهریورماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می گردد.
لذا از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت می گردد تا جهت شرکت علمی در این همایش مهم که همچون سال های قبل با حضور گسترده اساتید داخلی و بین المللی برگزار می شود، نسبت به ثبت نام علمی و ارسال مقاله اقدام نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص محورهای کنگره و نحوه ارسال مقاله از طریق سایت بزودی از طریق دبیرخانه کنگره اعلام خواهد شد.

اخبار انجمن
معرفی پيشكسوتان انجمن

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. ... ادامه


گالری

گالری فیلم
گالری تصویری
عضویت در خبرنامه
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد و سپس روی دکمه ارسال کلیک نمایید
ایمیل:
تلفن همراه:
تماس باما
آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی - روبروی مرکز قلب - خیابان خیابان شهید دانش ثانی (مجد)- پلاک 15 واحد 2
تلفن: 88632456-021 - 09331446539
پست الکترونیکی : Info@Ism.ir
                       i.s.microbiologyy@gmail.com
دوستان ما
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران
آمار مراجعه به سایت: امروز: 565 | ماه جاری: 110221 | کل مراجعات: 1357918
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن ميكروب شناسي ايران می باشد.